Om Moolo AS

Moolo AS ble etabler i 2012, og er en norsk og tidsriktig nettbutikk med vesker, accessories og klær som hovedtilbud. At vi er norske innebærer at alle priser er inklusive moms og toll (gjelder norske kunder).

Vi driver utsalg via internett og i vårt sortiment tilbyr vi blandt annet; Dixie, Depeche, Saddler, Royal Republiq, Comfy Copenhagen, Knit-Ted, I Dig Denim, ByPias m.flere.

Vi har til hensikt å yte maksimal service overfor våre kunder, og vil bestrebe oss på å oppnå dette, slik at du som kunde skal føle deg trygg og godt ivaretatt i møte med oss. Hos oss vil du treffe på blide og imøtekommende ansatte. Alltid.

Vi har erfarne, seriøse og solide leverandører - som alle er opptatt av god kvalitet og å kunne tilby et godt utvalg/sortiment. Med dette som utgangspunkt, er vår visjon å kunne tilby solide varer, og til enhver tid et godt og tidsriktig utvalg av disse. Vi er bl.annet største forhandler i landet av Dixie vesker!

Vi utvider horisonten vår stadig vekk - og med det dukker nye varegrupper opp med ujevne mellomrom , så følg med :-)

I tillegg er vi, som mange andre, opptatt av miljøet rundt oss. Dvs. at vi bl.a. gjenbruker emballasje så langt det lar seg gjøre. Vi vil i tillegg prøve å sende minst mulig post på papir, men i stedet erstatte dette med epost og andre elektroniske muligheter, og håper du gjør det samme! På denne måten kan vi alle bidra, om ikke veldig mye, så litt.

Vi er i stor vekst og har et stort antall kunder og besøkende hver eneste dag i nettbutikk, og har utrolige ca. 47 000 tilhengere på FB  - og vi er selvsagt svært glade og stolte over hver og en av disse - alle som èn. Tusen hjertelig takk!

Følg oss gjerne i sosiale medier:
Facebook her
Instagram her

Ha en fin handel - vi ser fram til å ha deg som kunde!

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×